Ocean Ladies

About

Ocean Ladies on suomalainen naisten purjehdusseura, jonka tavoitteena on edistää naisten avomeripurjehdusta ja nostaa vahvasti esiin vastuullisen veneilyn teemoja. Haluamme toiminnallamme rohkaista kaikkia jäseniämme toteuttamaan rohkeasti unelmiaan.

Historia

Ocean Ladies sai alkunsa yhden naisen unelmasta ylittää Atlantti naisvoimin. Unelma lähti lentoon, ja siitä syntyi Ocean Ladies -tiimi vuonna 2017. Tiimi oli ensimmäinen pohjoismaalainen täysnaisisto Atlantic Rally for Cruisers (ARC) tapahtumassa vuonna 2018, ja siitä inspiroituneena yhä uusia naisia on liittynyt mukaan —tällä hetkellä meitä Ladyjä on jo noin 200!

Yhdistys

Ocean Ladies ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on myös Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n alainen seura. Kaikki purjehduksemme ovat jäsenillemme suunnattuja, ja yhdistykseemme voi rekisteröidä myös veneitä.

Liittyminen ja yhteystiedot.

Arvot ja tavoitteet

Arvomme ovat rohkeus, vastuullisuus ja ilo. Rohkaisemme itseämme ja toisiamme tarttumaan haasteisiin ja tekemään haaveista totta. Toimimme vastuullisesti merta ja luontoa kunnioittaen, mutta myös toisiamme kunnioittaen ja arvostaen. Yhdessä ja tekemisen ilolla!

Lue lisää arvoistamme.

Ydintiimi ja hallitus

Ocean Ladies -ydintiimiin kuuluu kippareita, perämiehiä ja muita aktiivisia seuran jäseniä. Ydintiimiläiset tekevät töitä yhteisten asioiden eteen: vene, purjehdukset, tapahtumat, viestintä, uusien kippareiden koulutus — ja mitä ikinä keksimmekään. Toiminnan pyörittäminen on hauskaa puuhaa!
Yhdistyksen toiminnasta vastaa hallitus. Hallituksen jäsenet valitaan kaksivuotiskaudelle aina vuosittaisessa jäsenkokouksessa.